Ce oferim ?

Compania VIP DETECTIVE – Detectivi Particulari Bucuresti – este specializata in activitati de obtinere de date si informatii, supraveghere operativa si investigatii informative, adaptate dupa specificul fiecarui caz in parte, care se realizeaza cu respectarea stricta a prevederilor legale in materie. Personalul nostru este format din fosti ofiteri SRI, actualmente cadre in rezerva ale serviciului respectiv.

INVESTIGATII CONJUGALE

Firma noastra, prin detectivi proveniti din mediul serviciilor secrete, va desfasura, in maniera discreta si fara riscuri de deconspirare, activitati de supraveghere operativa(filaj) asupra subiectului propus, obtinandu-se rapid si in mod profesionist informatiile necesare probarii infidelitatii.Succesul este garantat 100%.Oferim discretie totala!

Investigatii Parteneriale

Doriti sa aflati mai multe despre partenerii dumneavoastra de afaceri? Noi va aducem in cel mai scurt timp informatiile de care aveti nevoie.

Garda de corp specializata!

Va este teama pentru siguranta dumneavoastra? De acum inainte nu mai aveti nici un motiv. Echipa VIP DETECTIVE, prin departamentul sau de gardare, compus din foste cadre SRI si SPP, va este alaturi!

Investigatii angajati

Doriti sa aflati mai multe detalii despre actualii sau viitorii dumneavoastra angajati? Nimic mai simplu ! Noi va aducem cele mai pretioase si de incredere informatii .

Protectia Datelor

In era noastra protectia datelor reprezinta prioritatea numarul 1 a oricarei organizatii. De accea noi ne indreptam toata atentia in scopul indeplinirii acestui obiectiv, garantandu-va discretia si protectia datelor pentru ca totul sa functioneze cu precizia unui ceas elvetian.

Recuperare creante

Serviciul nostru de recuperare creante va asigura recuperarea in cel mai scurt timp posibil a datoriilor indiferent ca este vorba despre neplata unor servicii, bunuri , nerespecatrea unui contract sau neindeplinirea la termen a anumitor obligatii contractuale .