DEPISTARE MICROFOANE SI CAMERE ASCUNSE

EXPERIENTA IN DEPISTARE MICROFOANE ASCUNSE SI CAMERE VIDEO SPION! – DEPISTARE MICROFOANE SI CAMERE ASCUNSE

Utilizand in prezent tehnica de ultima generatie putem face o detectare si inlaturare de microfoane spion si camere video sau alte dispozitive ilegale de interceptare ascunse in biroul, sala de conferinte, masina sau chiar locuinta dumneavoastra. De asemenea, putem face o detectare de GPS-uri ascunse in sau pe masina pe care o folositi. <strong>Depistare microfoane</strong>

UNDE POT FI MONTATE MICROFOANE ASCUNSE SAU CAMERE VIDEO SPION? – DEPISTARE MICROFOANE SI CAMERE ASCUNSE

Pentru a afla informatii valoroase ce fac parte din strategiile dumneavoastra firmele concurente sau alte persoane pot recurge la interceptarea convorbirilor, cu complicitatea propriilor angajati sau a membrilor familiei ori fara ajutorul nimanui. Acest lucru se poate realiza prin montare de microfoane ascunse sau camere video cu microfon, cu transmisie prin fir sau fara fir, prin unde radio precum wirless, infrarosu, sau GSM. Informatii mai pot fi transmise prin unde radio pe frecvente de tip AM, FM, FM wide, Fm narrow, SC, SSB/CW sau chiar prin intermediul retelei de transport al energiei electrice. Depistare microfoane

Dispozitivele de interceptare pot avea autonomie limitata sau pot fi montate in locuri in care sunt alimentate cu energie electrica, in locuri precum masina, prize electrice pentru alimentare sau priza pentru telefon fix, lustre, intrerupatoare, contoare, in pereti sau traseul instalatiei electrice, etc.

Depistare microfoane

Cele cu autonomie limitata pot fi montate temporar in masina, aerisiri, parchet sau chiar pereti, disimulate in obiecte de mobilier ori decorative sau in obiecte folosite zilnic de dumneavoastra.
Numai o firma de detectivi particulari poate realiza in timp util o depistare in mod profesionist de microfoane ascunse si camere video spion.

CUM SE FACE O DETECTARE DE MICROFOANE ASCUNSE SAU CAMERE VIDEO SPION? – DEPISTARE MICROFOANE SI CAMERE ASCUNSE

Tehnica folosita de firma noastra  ne permite o detectare a locului in care sunt ascunse microfoane, camere video sau GPS -uri fara a fi nevoie de cautari distructive si consumatoare de timp. Depistare microfoane.

Depistare microfoane

Aparatele folosite sunt mobile si ne permite o depistare a tuturor tipurilor de microfoane sau camere video ascunse care transmit informatiile prin fir sau unde radio.

DE CE ESTE NECESARA O DETECTARE DE MICROFOANE ASCUNSE SAU CAMERE VIDEO SPION? – DEPISTARE MICROFOANE SI CAMERE ASCUNSE?

In urma interceptarilor puteti fi santajat, amenintat sau chiar sa pierdeti licitatia pentru care va pregatiti. Echipamentele de interceptare va pot distruge afacerea, planurile de viitor sau chiar casnicia. Asadar, fie ca sunteti om de afaceri, persoana publica sau pur si simplu nu vreti ca cineva sa va violeze intimitatea, trebuie sa apelati la noi! Depistare microfoane